-
باکتریهای جدا شده از عفونت های بیمارستانی و جداسازی استافیلوکوکوس کوآگولازمنفی با درصد شیوع آن در بیمارستان آیت الله طالقانی چالوس
-
- تاریخ انتشار 1396/05/25
- تعداد صفحات 7
- زبان مقاله فارسی
- حجم فایل 507 کیلو بایت
- تعداد مشاهده چکیده 1074
- قیمت 29,000 تومان
- تخفیف 0 تومان
- قیمت با احتساب تخفیف: 29,000 تومان
- قیمت برای کاربران عضو سایت: 23,200 تومان
- محل انتشار اولین کنفرانس ملی واولین کنفرانس بین المللی علوم کاربردی و علوم پایه درایران
-
نویسندگان مقاله
- قاسم شریفیان توتکله دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، ایران.
- اسمعیل قربانعلی نژاد -عضو هیات علمی گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، ایران.
-
چکیده مقاله
زمینه و هدف: استافیلوکوك هاي کواگولاز منفی در تمامی اعضاء باز بدن ساکن هستند. درگذشته به عنوان عوامل غیر پاتوژن یا بیماري زاي ضعیف و عوامل آلوده کننده ثانویه قلمداد می شده اند. بیش از دو دهه از پیدایش استافیلوکوکوس هاي کواگولاز منفی به عنوان پاتوژن هاي فرصت طلب بخصوص در افراد داراي نقص سیستم ایمنی و بیماران داراي ایمپلنت می گذرد. بروز فزاینده عفونت هاي بیمارستانی ناشی ازاین باکتري ها شناسایی آنها را درحد گونه مطرح می سازد. با توجه به اینکه عفونت های بیمارستانی از سویی باعث آسیب های فراوان به بیماران بستری شده و از سوی دیگر ضررهای اقتصادی فراوان می گردند. این پژوهش به مدت نه ماه از فروردین لغایت بهمن ماه 1394 بر روی نمونه ای از بیماران بستری مبتلا به عفونت بیمارستانی در بخش های مختلف بیمارستان آیت الله طالقانی چالوس انجام گرفت.
مواد و روشها: تعداد 100 نمونه استافیلوکوكوس هاي کواگولازمنفی ازنمونه هاي مختلف بالینی شامل: نمونه ادرار، پوست، زخم از بیماران مرد و زن مراجعه به بیمارستان آیت الله طالقانی چالوس جداسازي شد. روش هاي فنوتایپی شامل کشت در بلاد آگار و مانیتول سالت آگار و DNase و آزمون هاي بیوشیمیایی شامل تست اکسیداز، کاتالاز، استفاده از دیسک های باسیتراسین و فورازولیدون و نوویوسین بررسی گردیدند.
نتایج: نتایج نشان داد که شایع ترین باکتریها به ترتیب اشر شیاکولی 3/۵4 درصد، سودوموناس 4/۲5 درصد، کلبسیلا ۳/6 درصد، استافیلوکوکوس اورئوس 7 درصد، استافیلوکوکوس کواگولاز منفی ۷/4 درصد و پروتئوس ۳/2 درصد بودند.
بحث: به دلیل وجود این باکتری به عنوان یک فلور طبیعی و احتمال آلودگی در هنگام بروز بیماری های دیگر لذا نیاز است که بیماران بستری در بیمارستان نسبت به بهداشت بیماران اهتمام ویژه داشته وعوامل بیمارستانی هم با آموزش به بیماران به کنترل این عفونت بیمارستانی کمک نمایند. -
کلید واژه
باکتری،/عفونت بیمارستانی/استافیلوکوکوس/کوآگولازمنفی/شیوع
-
راهنمای خرید و دانلود
- اگر در مجموعه Confpaper عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق دکمه زیر اصل این مقاله را خریداری نمایید .
- با عضویت در Confpaper می توانید اصل مقالات را با حداقل 20 درصد تخفیف دریافت نمایید .
- برای عضویت به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید .
- در صورتی که عضو این پایگاه هستید،از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد سایت شوید .
- لینک دانلود فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال میگردد .
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.