-
بررسی مقایسه ای بتن گوگردی و بتن سیمانی در سازه های آبی
-
- تاریخ انتشار 1396/12/19
- تعداد صفحات 11
- زبان مقاله فارسی
- حجم فایل 610 کیلو بایت
- تعداد مشاهده چکیده 424
- قیمت 29,000 تومان
- تخفیف 0 تومان
- قیمت با احتساب تخفیف: 29,000 تومان
- قیمت برای کاربران عضو سایت: 23,200 تومان
- محل انتشار دومین همایش بین المللی وچهارمین همایش ملی معماری،مرمت،شهرسازی ومحیط زیست پایدار
-
نویسندگان مقاله
- مریم عرب دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس
- هومن جانفشان عراقی استادیار و هیئت علمی دانشکده عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
-
چکیده مقاله
گوگرد یکی از محصولات جانبی صنعت پتروشیمی به حساب می آید که با توجه به تولید انبوه آن, هنوز استفاده مناسبی از آن نشده است و به همین لحاظ ارزان ترین محصول جانبی صنعت پتروشیمی($/ton (60می باشد. تاحدی که در برخی از واحدها, این ماده به دلیل مشکلات و هزینه های حمل و نقل و نگهداری,رایگان در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.بتن گوگردی یکی از ترکیبات خاص گوگرد است که بدلیل دارا بودن قابلیت های قابل مقایسه با بتن سیمان معمولی, داشتن یک فرآیند غیر شیمیائی برای تولید آن و برگشت پذیر بودن(قابلیت استفاده مجدد) مورد توجه قرار گرفته است. این ماده جدید گرچه در شکل نهایی مشابه با بتن سیمان پرتلند است اما دارای کاربرد, تولید و حمل و نقل متفاوتی می باشد. ماده مورد نظر از مخلوط کردن داغ سیمان سولفوره و سنگدانه های معدنی ایجاد می شود و یک ماده ترموپلاست به شمار می آید. استحکام بتن به نحوه سرد کردن بستگی دارد و مثل بتن معمولی با شرایط و نسبت های مختلف دانه بندی, رفتار متفاوتی از خود نشان می دهد.(چهرگانی,1380)
بتن های ساخته شده از سیمان گوگردی متشکل از سنگدانه و سیمان گوگردی(گوگردی که از لحاظ شیمیایی اصلاح شده) به عنوان ماده چسباننده می باشد که فرآورده ای ویژه در صنعت ساختمان به حساب می آید. برای مثال محیط هایی با خورندگی شدید و محیط های خیلی سرد با دوره های طولانی سرمای زیر صفر,بتن گوگردی جایگزین مناسبی برای بتن پرتلند خواهد بود. با توجه به تعریف انجمن آزمایش و مصالح آمریکا (ASTM) گوگرد ترکیب اصلی ملات های کلاهک گذاری است که نسبت وزنی آن در یک ملات بین 55% تا 75% در نظر گرفته می شود.(قهرمانی,1393)
تاثیر قابل توجه تولید و استفاده و استفاده از سیمان گوگردی و جایگزین کردن این نوع سیمان به جای سیمان معمولی پرتلند در صنعت بتن در مقوله های کاربردی,نشان دهنده کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه تمام شده کلی بوده است.(اسدالهی,1390) با توجه به موارد مذکور در این پژوهش سعی بر آن شده است که پس از معرفی بتن گوگردی و مزایا و معایب آن, به بررسی با بتن سیمانی برای استفاده از سازه های آبی بپردازیم نتایج بدست آمده از این پژوهش به ما در انتخاب صحیح مصالح در سازه های آبی که از اهمیت بالایی برخوردار است کمک می کند. -
کلید واژه
بتن گوگردی/بتن سیمانی/سیمان گوگردی/بتن سولفوره/سازه های آبی
-
راهنمای خرید و دانلود
- اگر در مجموعه Confpaper عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق دکمه زیر اصل این مقاله را خریداری نمایید .
- با عضویت در Confpaper می توانید اصل مقالات را با حداقل 20 درصد تخفیف دریافت نمایید .
- برای عضویت به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید .
- در صورتی که عضو این پایگاه هستید،از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد سایت شوید .
- لینک دانلود فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال میگردد .
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.