-
مقایسه هشت هفته تمرینات بازآوری پاسچرال با تمرینات ثباتی بر عملکرد تنفسی بیماران مبتلا به سندرم اکستنشن کمری
-
- تاریخ انتشار 1401/11/17
- تعداد صفحات 11
- زبان مقاله فارسی
- حجم فایل 790 کیلو بایت
- تعداد مشاهده چکیده 92
- قیمت 29,000 تومان
- تخفیف 0 تومان
- قیمت با احتساب تخفیف: 29,000 تومان
- قیمت برای کاربران عضو سایت: 23,200 تومان
- محل انتشار ششمین همایش ملی علوم ورزشی، تربیت بدنی و مدیریت راهبردی در ورزش
-
نویسندگان مقاله
- یگانه ضرغامیان کارشناسی ارشد آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران
- نادر رهنما استاد دانشگاه اصفهان، گروه آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران
-
چکیده مقاله
مقدمه: کمردرد یکی از اصلی ترین چالش های پیش رو در زمینه اختلالات اسکلتی_عضلانی است به طوری که عنوان شده است هر فرد در طول زندگی حداقل یک بار دچار آن می گردد. به طور کلی کمردردها به دو دسته پاتولوژيکال و مکانیکال تقسیم می گردند. سندرم اکستنشن کمری جز يکی از انواع کمردردهای مکانیکال است. مداخلات مختلفی شامل تمرینات بازآوری پاسچرال با تمرینات ثباتی برای بهبود عملکرد تنفسی افراد مبتلا به سندرم اکستنشن عنوان شده است. لذا هدف از پژوهش حاضر مقایسه تاثیر تمرینات بازآوری پاسچرال با تمرینات ثباتی بر عملکرد تنفسی افراد مبتلا به سندرم اکستنشن کمری بود.
روش و پژوهش: در این پژوهش نیمه تجربی 22 فرد مبتلا به کمردرد مزمن مکانیکال با سندرم اکستنشن کمری با تشخیص متخصص وارد مطالعه شدند. آزمودنی ها به صورت تصادفی به دو گروه مساوی تمرینات ثباتی (میانگین سن± انحراف استاندارد: 12/6 ± 5/51 سال، قد± انحراف استاندارد: 7/4 ± 7/168 سانتی متر و وزن± انحراف استاندارد: 3/9 ± 4/74 کیلوگرم) و تمرینات تمرینات بازآوری پاسچرال (میانگین سن± انحراف استاندارد: 2/6 ± 1/51 سال، قد± انحراف استاندارد: 2/2 ± 168 سانتی متر و وزن± انحراف استاندارد: 7/9 ± 4/75 کیلوگرم) تقسیم شدند. گروه های تمرینی، تمرینات خاص خود را به مدت هشت هفته و سه جلسه 45 دقیقه ای در هفته انجام دادند. برای بررسی میزان عملکرد تنفسی از پرسشنامه SEBQ استفاده گردید. داده ها با استفاده از روش آماری آزمون t همبسته و تحلیل کوواریانس مورد آنالیز قرار گرفت (۰5/0P<).
یافته ها: نتایج تحقیق نشان داد که بین تاثیر تمرینات بازآوری پاسچرال با تمرینات ثباتی بر عملکرد تنفسی (023/0P=) افراد مبتلا به سندرم اکستنشن کمری تفاوت معناداری وجود دارد. بطوری که گروه تمرینات بازآوری پاسچرال بهبود بیشتری داشتند.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه می توان نتیجه گیری کرد که هر دو مداخله تمرینات بازآوری پاسچرال با تمرینات ثباتی می تواند در بهبود عملکرد تنفسی افراد مبتلا به کمردرد مثمر ثمر باشد اما با توجه به اختصاصی بودن تمرینات تنفسی طبق الگوهای پاسچرال و همچنین اهمیت پررنگ تر دیافراگم به عنوان عضله حیاتی ثبات لوکال، تمرینات بازآوری پاسچرال می تواند اثرات بهتری نسبت به تمرینات ثباتی داشته باشد. -
کلید واژه
کمردرد مزمن مکانیکال، سندرم اکستنشن کمری، تمرینات ثباتی، تمرینات رویکرد بازآوری پاسچرال، موسسه پاسچرال ریستوریشن
-
راهنمای خرید و دانلود
- اگر در مجموعه Confpaper عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق دکمه زیر اصل این مقاله را خریداری نمایید .
- با عضویت در Confpaper می توانید اصل مقالات را با حداقل 20 درصد تخفیف دریافت نمایید .
- برای عضویت به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید .
- در صورتی که عضو این پایگاه هستید،از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد سایت شوید .
- لینک دانلود فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال میگردد .
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.