-
جایگاه و نقش آموزش در توسعه پایدار روستایی
-
- تاریخ انتشار 1402/11/20
- تعداد صفحات 13
- زبان مقاله فارسی
- حجم فایل 632 کیلو بایت
- تعداد مشاهده چکیده 518
- قیمت 29,000 تومان
- تخفیف 0 تومان
- قیمت با احتساب تخفیف: 29,000 تومان
- قیمت برای کاربران عضو سایت: 23,200 تومان
- محل انتشار هشتمین همایش بین المللی معماری،مرمت شهرسازی ومحیط زیست پایدار
-
نویسندگان مقاله
- علی اصغر عزیزی استاد دانشگاه فنی و حرفه ای پسران کرج
- علی مصریان دانشجوی کارشناسی دانشگاه فنی و حرفه ای پسران کرج
- علیرضا کریم زاده دانشجوی کارشناسی دانشگاه فنی و حرفه ای پسران کرج
-
چکیده مقاله
در این مقاله بر روی توسعه پایدار روستایی تمرکز شده است که حدود یک چهارم جمعیت کشور را شامل میشود و از آن در جهت بهبود شرایط زیستمحیطی، افزایش رفاه اقتصادی و استحکام بنیانهای اجتماعی بهرهگیری میشود. آموزش باکیفیت، تفکر انتقادی، و مشارکت را ترویج میدهد و توانایی جوامع برای مواجهه با چالشها و بهرهگیری از فرصتها را ارتقا میبخشد. این مقاله موانع و چالشهایی مانند دسترسی محدود به منابع آموزشی و زیرساختها، نابرابریهای اقتصادی و تأثیرات زیست محیطی را مورد توجه قرار داده و بر نیاز به راهکارهای نوآورانه برای حل این معضلات تأکید میورزد.
موانعی چون دسترسی به منابع و مشکلات آموزشی، مشکلات اقتصادی و زیرساختی و بودجههای محدود دولتی مورد بحث قرار گرفته و استراتژیهایی همچون بهرهبرداری مؤثر از فناوریهای نوین و همکاری دولتها، و جوامع محلی برای گسترش دسترسی به آموزش و بهبود کیفیت آن در نظر گرفته شده است. با بهرهگیری از آموزشهای دیجیتال و از راه دور انتظار میرود که قابلیت دسترسی و کیفیت آموزش در مناطق روستایی افزایش یابد، با این حال، نیاز به سرمایهگذاری گسترده دولتی و نگهداری فرهنگهای بومی برای تحقق پایداری در این مناطق حیاتی است.
توسعه دانش بومی و تقویت نقش زنان و جوانان به عنوان عوامل کلیدی در ایجاد توسعه پایدار روستایی مطرح میشود. ضرورت ادغام تکنولوژی در آموزش نیز تأکید شده، که میتواند به دانشآموزان در مناطق دوردست و روستایی کمک کند تا به منابع آموزشی بیشتری دسترسی داشته باشند. همچنین، توسعه حرفهای معلمان و تنوع بخشی به برنامههای آموزشی برای پوشش نیازهای مختلف جوامع روستایی، از دیگر استراتژیهای مورد بررسی در این مقاله است. طرحهای دولتی و بینالمللی تأکید دارند که برای تحقق یک برنامه آموزشی پایدار، حمایتهای مالی و سیاستی باید به صورت مستمر ارائه گردد.
در انتها با تحلیل نیازها و فرصتهای موجود در جوامع روستایی، مقاله به بررسی و پیشنهاد استراتژیهایی برای پیشرفت آموزش موثر میپردازد که شامل افزایش دسترسی فناورانه، توسعه حرفهای معلمان و برقراری همکاریهای چند بعدی میشود تا مطمئن شویم که هیچ فردی در روند توسعه پایدار به حاشیه کشیده نشود و نهایتاً تأثیرات مثبت این رویکردها بر روی زندگی روستاییان و محیط پیرامون آنها مورد بررسی قرار گیرد. -
کلید واژه
توسعه پایدار، آموزش، روستا، آموزش برای توسعه پایدار، جایگاه آموزش
-
راهنمای خرید و دانلود
- اگر در مجموعه Confpaper عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق دکمه زیر اصل این مقاله را خریداری نمایید .
- با عضویت در Confpaper می توانید اصل مقالات را با حداقل 20 درصد تخفیف دریافت نمایید .
- برای عضویت به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید .
- در صورتی که عضو این پایگاه هستید،از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد سایت شوید .
- لینک دانلود فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال میگردد .
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.