-
نقش انواع مختلف آنزیم ها بر روی خواص رئولوژیکی و بافتی نان
-
- تاریخ انتشار 1399/12/22
- تعداد صفحات 9
- زبان مقاله فارسی
- حجم فایل 840 کیلو بایت
- تعداد مشاهده چکیده 186
- قیمت 29,000 تومان
- تخفیف 0 تومان
- قیمت با احتساب تخفیف: 29,000 تومان
- قیمت برای کاربران عضو سایت: 23,200 تومان
- محل انتشار یازدهمین همایش ملی گیاهان دارویی وکشاورزی پایدار
-
نویسندگان مقاله
- سحر نطاق دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز، مسئول واحد تحقیق و توسعه (R&D)شرکت صنعتی داداش برادر (شونیز)
- نسرین بهزادیان دانش آموخته کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران، مدیر کنترل کیفیت شرکت صنعتی داداش برادر (شونیز)
-
چکیده مقاله
نان و فرآورده¬های غلات، اهمیت زیادی در رژیم غذایی بشر داشته و در رأس هرم غذایی قرار می¬گیرند. بخش زیادی از انرژی روزانه ما از طریق کربوهیدرات¬ها خصوصاً نان تأمین می¬شود بنابراین مصرف روزانه آنها جزء لاینفک رژیم¬غذایی افراد به ویژه قشر کم درآمد به حساب می¬آید. همچنین با توجه به اهمیت ضایعات بالای نان¬ها و لزوم دستیابی به کیفیت بهتر، باید توجه بیشتری به این محصول استراتژیک از نظر اقتصادی داشته باشیم. مزایای به کار بردن آنزیم¬ها در صنایع نانوایی تنظیم کشش¬پذیری خمیر، پایداری خمیر، افزایش حجم حین پخت، تردی محصول، کاهش زمان اختلاط خمیر، تاخیر بیاتی و افزایش ماندگاری نان می¬باشد. به علت کیفیت پایین گلوتن در آرد به منظور اصلاح ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر بهتر است از ترکیب مناسبی از آنزیم¬ها برای رسیدن به بالاترین کیفیت نان استفاده نمود. آنزیم¬هایی که در غلات مورد بررسی قرار می¬گیرند به سه گروه قابل تقسیم هستند. دسته اول آنزیم های موثر در تنفس غلات و در عمل اکسیداسیون است. دسته دوم آنزیم¬هایی که در موقع انبار کردن اهمیت دارند و دسته سوم آنزیم¬هایی که در حین تخمیر و در نان نقش مهمی ایفا می¬کنند. به همین منظور هدف این پژوهش بررسی اثرات آنزیم¬های ایجاد کننده اتصالات عرضی، بررسی اثرات این آنزیم¬ها در ترکیب با آنزیم¬های تجزیه¬کننده گلوتن و پلی-ساکارید و آنالیز رفتار رئولوژیکی خمیر، بافت و حجم نان و سرعت بیاتی است.
-
کلید واژه
صنایع نانوایی/خواص رئولوژیکی/آلفاآمیلاز/پروتئاز/زایلاناز
-
راهنمای خرید و دانلود
- اگر در مجموعه Confpaper عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق دکمه زیر اصل این مقاله را خریداری نمایید .
- با عضویت در Confpaper می توانید اصل مقالات را با حداقل 20 درصد تخفیف دریافت نمایید .
- برای عضویت به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید .
- در صورتی که عضو این پایگاه هستید،از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد سایت شوید .
- لینک دانلود فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال میگردد .
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.