-
راهبردهاي توسعه گردشگري پايدار با استفاده از ماتریس SWOT ( نمونه موردي: شهر فیروزه)
-
- تاریخ انتشار 1396/12/02
- تعداد صفحات 18
- زبان مقاله فارسی
- حجم فایل 441 کیلو بایت
- تعداد مشاهده چکیده 431
- قیمت 29,000 تومان
- تخفیف 0 تومان
- قیمت با احتساب تخفیف: 29,000 تومان
- قیمت برای کاربران عضو سایت: 23,200 تومان
- محل انتشار اولین همایش ملی توریسم وگردشگری سبز درایران
-
نویسندگان مقاله
- امین اله شمس آبادی مدرس دانشگاه پیام نور- استان خراسان رضوي – شهرستان تايباد
- علی طاهری استادیار دانشگاه پیام نور-استان خراسان رضوي –شهر ستان نيشابور
-
چکیده مقاله
گردشگري كه امروزه ازجمله اولين فعاليتها از بعد اشتغال زايي و درامد زايي در جهان محسوب مي شود، در سالهاي اخير رشد شتاباني داشته و توانسته است جايگاه خود رابه بالاترين سطح ارتقاء دهد.اگر توسعه را فرايندي جامع از فعاليتهاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي بدانيم كه هدف آن بهبود مداوم زندگي تمامي جمعيت مي باشد وبا توجه به اينكه توسعه پايدار به عنوان جرياني مداوم در تغيرات اقتصادي، اجتماعي- فرهنگي و محيطي براي افزايش و ترقي رفاه طولاني مدت كل اجتماع تعريف مي شود وپويشي چند بعدي است كه بگونه اي پايدار در صدد وحدت اهداف اقتصادي، اجتماعي ، فرهنگي و محيطي است، مفهوم توسعه ي پايدار گردشگري نگرشي است مبتني بر ارتقاء سطح زندگي اجتماعي و اقتصادي مردم با حفظ تعادلهاي زيست محيطي براي رسيدن به توسعه اي مطلوب .
در نوشتار حاضر با توجه به هدف گذاریهای صورت گرفته برای ارتقای سطح گردشگري شهر فیروزه مركز شهرستان فيروزه به عنوان يكي از شهرستانهاي استان خراسان رضوي به گردشگري پايدار، رویکرد توسعه گردشگري پايدار با تکیه بر مدل تجزیه و تحلیل swot مبنا قرار گرفته است چرا كه توسعه پايدار گردشگري به عنوان يكي از مهمترين راهبردها در برنامه ريزي توسعه محسوب مي گردد.
تکنیک سوات ابزاری برای تحلیل وضعیت و تدوین راهبرد است و مفاهیمی همچون راهبرد ، محیط داخلی ، محیط خارجی، قوت ، ضعف ، تهدید و فرصت را می توان مفاهیم پایه این تکنیک محسوب کرد.
مقاله حاضر به روش تحقیق توصیفی- تحليلي بر مبناي داد ه هاي ميداني و اسنادي انجام شده است. براي مشاركتي كردن برنامه ريزي آتي در ناحيه مورد مطالعه،از سه گروه شامل مردم130نفر، مسولين 35نفر و گردشگران70نفر استفاده گرديد. بنابراين سوالات اساسي تحقيق این است که پتانسیلها و محدودیتهای توسعه گردشگري اين شهر کدامند؟ و چه راهبردها و راهکارهایی جهت توسعه گردشگري که منجر به توسعه گردشگري پايداربشود وجود دارد؟
در مجموع یافته های پژوهش حاضرنشان دهنده آن است كه راهبردهاي قابل قبول در برنامه ريزي گردشگري شهر فيروزه،در اولويت اول راهبردهاي محافظه كارانه مي باشد. -
کلید واژه
راهبرد/توسعه پایدار گردشگري/مدل swot/توسعه ناحيهاي/شهر فیروزه
-
راهنمای خرید و دانلود
- اگر در مجموعه Confpaper عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق دکمه زیر اصل این مقاله را خریداری نمایید .
- با عضویت در Confpaper می توانید اصل مقالات را با حداقل 20 درصد تخفیف دریافت نمایید .
- برای عضویت به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید .
- در صورتی که عضو این پایگاه هستید،از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد سایت شوید .
- لینک دانلود فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال میگردد .
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.