-
نقش مدیریت اقتصادی گیاهان دارویی در توسعه پایدار ، چالش ها و راهکارها
-
- تاریخ انتشار 1397/11/01
- تعداد صفحات 5
- زبان مقاله فارسی
- حجم فایل 453 کیلو بایت
- تعداد مشاهده چکیده 388
- قیمت 29,000 تومان
- تخفیف 0 تومان
- قیمت با احتساب تخفیف: 29,000 تومان
- قیمت برای کاربران عضو سایت: 23,200 تومان
- محل انتشار نهمین همایش ملی گیاهان دارویی وکشاورزی پایدار
-
نویسندگان مقاله
- عباس آمینون رئیس سازمان عمران و باز آفرینی شهری
- منصور شیرمرد معاونت برنامه ریزی شهرداری ساوه و دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت تحول
-
چکیده مقاله
اهمیت گیاهان دارویی در ابعاد مختلف به ویژه در پیشبرد اهداف ملی، منطقه ای و جهانی برای تحقق توسعه اقتصاد با تکیه بر منابع درآمدهای عیرنفتی ، سلامت و نشاط جوامع خودکفایی دارویی، ، امنیت غذایی، حفظ ذخایر ژنتیکی و حضور فعال در بازارهای جهانی بر کسی پوشیده نیست. طبق گزارش بانک جهانی گردش مالی صنعت گیاهان دارویی در سال 2050 معادل 500 میلیارد دلار خواهد بود .لازمه حضور فعال در بازارهای جهانی، ایجاد یک شبکه اقتصادی با رویکرد خصوصی سازی و بازاریابی و بحث در پیرامون توانایی تحول این شبکه در تمام زمینه های گیاهان دارویی، الگویی قابل اعتماد برای نقش پذیری این صنعت( فرآورده های صنعتی اصلی و فرعی) در توسعه پایدار است. ایجاد بستر مناسب با شناسایی وضع موجود و پیش بینی آینده(وضعیت آتی)با برنامه های راهبردی و افق چشم انداز مناسب (باز نگری در برنامه راهبردی موجود)و از همه مهمتر برون سپاری امورات به بخش های خصوصی مانند شرکت ها و موسسات دانش بنیان در زمینه : اصلاح گیاهان دارویی، اهلی کردن فرآوری علمی و اصولی آنها، تربیت و پرورش محققان جوان و فرهیخته، ارتقای دانش و استفاده از فناوری پیشرفته می باشد.
در این تحقیق که از نوع توصیفی است که بدون استنتاج و مداخله ذهنی پژوهشگر ، وضعیت فعلی و آینده اقتصاد ، تجارت و صادرات گیاهان دارویی و موانع مشکلات موجود بررسی و با استفاده از دانش مدیریت تحول به شکل معنا دار با توجه به قابلیت های بالقوه کالا (گیاهان دارویی) بر اساس استانداردهای مورد نظر بازار مصرف و بر اساس اصول علمی و با استفاده از اصول بازاریابی با تدوین استرتاتژی توین به نحوی عمل نمود که بتوان به بازاری مشخص و پایدار دست یافت و ضمن جلوگیری از خروج ارز جهت واردات انواع داروهای شیمیایی درآمدهای ارزی کشور را ارتقا بخشید.
وجود استعدادهای بالقوه عظیم ملی و سایر استعدادهای بالقوه کشور در زمینه گیاهان دارویی و صنایع مرتبط، و همچنین قابلیت ارزش افزوده بر فعالیت های تولیدی و صنعتی مرتبط با گیاهان دارویی می تواند یکی از مهمترین دلایل توجه مسوولین کشور به این مقوله به عنوان یک ضرورت ملی و در چارچوب یک برنامه مشخص و با نگرش سیستمیک و جامع نگرانه و عملیاتی یک منبع درآمد پایدار در عرصه جهانی نیز برای این پژوهش با رویکرد « نقش اقتصادی گیاهان دارویی در توسعه پایدار »باشد. بازاریابی عملیاتی در حوزه گیاهان دارویی بخشی ازعلم مدیریت تجارت است که جریان کالا یا خدمات را از تولید کننده به مصرف کننده با ایجاد فرصت های اقتصادی هدایت می کند. -
کلید واژه
بازاریابی/تجاری سازی/گیاهان دارویی/ توسعه پایدار
-
راهنمای خرید و دانلود
- اگر در مجموعه Confpaper عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق دکمه زیر اصل این مقاله را خریداری نمایید .
- با عضویت در Confpaper می توانید اصل مقالات را با حداقل 20 درصد تخفیف دریافت نمایید .
- برای عضویت به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید .
- در صورتی که عضو این پایگاه هستید،از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد سایت شوید .
- لینک دانلود فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال میگردد .
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.